Поділитись:

На трьох напрямках ЗСУ відбили штурми – зведення Генштабу

Субота, 30 липня 2022, 19:28
На трьох напрямках ЗСУ відбили штурми – зведення Генштабу

На Слов’янському, Авдіївському і Новопавлівському напрямках ЗСУ відбили ворожі штурми, водночас на Бахмутському напрямку окупанти мають частковий успіх і закріплюються на околиці Семигір’я.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18 годину

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли наших військ із усіх наявних вогневих засобів вздовж лінії зіткнення в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Кодема, Травневе, Зайцеве та Нью-Йорк. Завдав авіаційних ударів неподалік Яковлівки та Зайцевого. Вів штурмові дії у напрямках Пилипчатине – Покровське та Доломітне – Травневе, успіху не мав, відійшов.

Штурмовими діями з трьох напрямків намагався встановити контроль над населеним пунктом Семигір’я, має частковий успіх, закріплюється на околиці населеного пункту".

На Донецькому напрямку противник зосереджує зусилля на ураженні військових об’єктів та елементів інфраструктури, намагається створити умови для проведення наступу на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках з метою покращення тактичного положення.

Здійснює систематичні обстріли позицій українських військ вздовж лінії зіткнення для сковування дій та запобігання перекиданню резервів на інші напрямки. Авіаційне угруповання противника веде систематичні бойові дії з метою підтримки дій наземних угруповань.

На Слов’янському напрямку ворог здійснив артилерійські обстріли в районах Долини, Краснопілля та Мазанівки. Ворог намагався вести штурмові дії біля Бражківки, успіху не мав, відійшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 вересня 2023
18 квітня 2023
29 березня 2023
21 січня 2023
29 грудня 2022
30 листопада 2022
17 листопада 2022
10 жовтня 2022
08 жовтня 2022