Поділитись:

У вересні Netflix і Immerse Gamebox запустять гру за мотивами «Гри в кальмара»

Субота, 30 липня 2022, 03:25
У вересні Netflix і Immerse Gamebox запустять гру за мотивами «Гри в кальмара»

Netflix започаткував співпрацю з компанією інтерактивних ігор і технологій Immersive Gamebox, яка раніше називалася Electric Gamebox, для створення гри за мотивами серіалу «Гра в кальмара» 

Про це повідомляє LIGA.Techпосилаючись на TechCrunch.  

Immersive Gamebox повідомила TechCrunch, що не розголошує фінансові дані про партнерство.

Імерсивна гра, яку планують відкрити 21 вересня, перетворює найпопулярніший серіал Netflix «Гра в кальмара» на інтерактивний формат. У годинній  цифровій грі можна буде змагатися з друзями, щоб вижити в шести випробуваннях шоу: «Червоне світло», «Зелене світло», «Далгона», «Перетягування каната», «Мармур», «Скляний міст» і «Гра в кальмара». 

Щоразу, коли ви не «виживатиме», ви втрачатимете «життя», а щоразу, коли виграєте, ви заробляєте гроші в тому, що компанія називає вашою «скарбничкою». Це не справжні гроші. 

Крім того, за допомогою 3D-датчиків із відстеженням руху та сенсорних екранів гравці можуть насолоджуватися грою, не потребуючи громіздких гарнітур.

У багатокористувацьку гру можуть грати від двох до шести дорослих. Компанія рекомендує брати участь гравцям віком від 16 років. «Гра в кальмара» буде доступна в усіх локаціях Immersive Gamebox у США та Європі, зокрема в Юті, Іллінойсі, Техасі, Каліфорнії, Колорадо та Вірджинії, а також у Лондоні та трьох інших місцях у Великобританії. Щоб забронювати гру, гравці повинні заплатити за квитки вартістю від $24,99 до $39,99.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів