Поділитись:

Росіяни обстріляли колонію, де тримали українських бійців: вбили 53 полонених (відео)

П'ятниця, 29 липня 2022, 15:20
Росіяни обстріляли колонію, де тримали українських бійців: вбили 53 полонених (відео)

Росіяни сьогодні, 29 липня, вбили 53-ох полонених українських бійців, серед них – «азовці».

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Збройні сили рф здійснили прицільний навмисний артилерійський обстріл виправної установи в населеному пункті Оленівка Донецької області, де утримувалися зокрема й українські полонені. Російські окупанти переслідували свої злочинні цілі – звинуватити Україну у скоєнні «воєнних злочинів», а також приховати тортури над полоненими і розстріли, які здійснили там за наказами окупаційної адміністрації та командування зс рф на тимчасово окупованій території Донецької області.

Наслідки обстрілу уточнюються.

Російське видання «РИА Новости» з посиланням на бойовиків написало, що кількість убитих зросла до 53, ще 75 отримали поранення.

Жорстокість і цинічність рашистів зашкалює. В обстрілі колонії вони звинуватили Україну. А за версією російського міноборони причиною «удару ЗСУ» стало начебто чудове поводження окупантів з полоненими, яке, мовляв, спонукало українських воїнів «складати зброю». Особливо по-блюзнірськи ці заяви виглядають на тлі оприлюдненого напередодні відео з жорстокими катуваннями російськими солдатами полоненого українського воїна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів