Поділитись:

Росіяни зосередяться на захопленні Бахмута, але це малоймовірно, – аналітики

П'ятниця, 29 липня 2022, 08:25
Росіяни зосередяться на захопленні Бахмута, але це малоймовірно, – аналітики

Росіяни можуть зменшувати намагання взяти Сіверськ і зосередитися на Бахмуті, але малоймовірно, що Бахмут вони зможуть взяти.

Такий висновок американського Інституту дослідження війни, – пише Українська правда. 

Зазначається, що російські сили щосили намагалися досягти конкретних успіхів навколо Сіверська і не робили підтверджених дій у напрямку міста з моменту захоплення адміністративного кордону Луганської області на початку липня. Таким чином, російське командування, швидше за все, спробує зберегти темп навколо Бахмута, можливо, за рахунок тиску на Сіверск.

Російські війська провели обмежені наземні атаки на північний захід від Слов'янська, а також на північний схід та південний захід від Бахмута.

Також зазначається, що росіяни можуть активізувати наступальні операції навколо Авдіївки  та створювати умови для відновлення наступальних операцій у напрямку Харкова.

Російські сили також зробили спробу обмеженого наземного наступу на південній осі, але, ймовірно, зазнали територіальних втрат у Херсонській області. Вони намагаються зберегти свої наземні шляхи через   Дніпро, що з'єднують Херсон з тиловими районами у східній частині Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів