Поділитись:

Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)

Середа, 27 липня 2022, 17:03
Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)

З'явилися деталі візиту на Волинь заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка

Він прибув на Волинь у середу, 27 липня, і разом з очільником Волинської ОВА Юрієм Погуляйком відвідав українсько-білоруський кордон. 

У своєму телеграмі Кирило Тимошенко розповів, що на Волині він дивився, як облаштований кордон на межі України та Білорусі.

«До війни ми планували у 2022 році реалізувати проєкт з обладнання кордону не лише фортифікаційними спорудами, а й спеціальними засобами стеження.
Війна внесла свої корективи у цей процес, але тут, на Волині, це питання вирішують на рівні обласної, місцевої влади та Держприкордонслужби. Військові облаштували справді серйозні загородження, а місцева влада допомогла з камерами стеження. Тут застосували і тепловізійні камери. Важливо, що за ділянками кордону можна спостерігати онлайн», – розповів він.

Також додав, що під час візиту побачив, як працюють пункти пропуску.

«Бачили сьогодні маріупольців, яких окупаційна влада «евакуювала» на територію росії. Люди змушені перетинати кордон з боку білорусі і користуватися прикордонними пунктами пропуску тут», – сказав чиновник.

Кирило Тимошенко резюмував, що кордон захищений і на Сумщині, і на Чернігівщині, і на Київщині, і на Житомирщині, і на Рівненщині, і звісно, на Волині. Але сучасною системою стеження можуть похвалитися не всі. Обіцяв закрити це питання, щоб моніторинг ситуації був на найвищому рівні.

Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео)Стало відомо, що на Волині робив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів