Поділитись:

У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)

Середа, 27 липня 2022, 11:55
У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)

У Бахмуті Донецької області росіяни влучили в готель – за попередньою інформацією є загиблі та поранені.

Про це інформує «Українська правда».

«У Бахмуті росіяни поцілили у готель – за попередньою інформацією, є загиблі та поранені, триває рятувальна операція», – повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За даними рятувальників, у результаті обстрілу міста Бахмут, який стався близько 7-ї ранку, сталось часткове руйнування двоповерхової будівлі готелю.

О 9:25, під час проведення пошуково-рятувальних робіт, рятувальники з-під завалів врятували чоловіка, якого госпіталізували.

Загалом, з початку проведення робіт, на місці події виявлено тіло однієї загиблої особи, постраждали четверо людей.

«Підтримується акустичний контакт з однією постраждалою особою, візуально спостерігається тіло загиблої особи. Роботи по розбору завалів продовжуються», – інформують рятувальники.

Від Головного управління залучено 28 бійців особового складу та 5 одиниць техніки (3 АЦ, 2 автомобілі ШМД), 2 автокрани та 2 трактори від місцевих органів влади.

У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)У Бахмуті окупанти поцілили в готель: є загиблі та поранені (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів