Поділитись:

Луцького виробника хліба відзначили престижною нагородою в Києві

Понеділок, 12 грудня 2016, 21:21
Луцького виробника хліба відзначили престижною нагородою в Києві

Голова правління ПАТ Голова правління ПАТ "ТЕРЕМНО ХЛІБ" Андрій Тищенко отримує нагороду

Луцький виробник хлібобулочної продукції ПАТ "ТЕРЕМНО ХЛІБ" став призером "Премії HR-бренд 2016".

Нагородження переможців відбулося на підсумковій конференції 8 грудня у Києві.

Підприємство з Луцька посіло друге місце в премії "HR-бренд 2016" в номінації "Регіон".

Із презентацією проекту "ТЕРЕМНО – постійний рух" на конференції виступив голова правління публічного акціонерного товариства Андрій Тищенко.

Як зазначають у прес-службі компанії, цей проект описує процес формування в компанії єдиної корпоративної культури, що відповідає її стратегічним цілям.

Представники "ТЕРЕМНО" відзначають, що найкращим інструментом трансформації компанії є робота над цінностями.

"В рамках цього проекту ми визначили цінності компанії, які спрямовані на її зміни та розвиток: команда – якість – відповідальність- досконалість, та сфокусувались на драйверних цінностях: відкритість, розвиток", – аргументує свою лінію розвитку луцький виробник.

Луцького виробника хліба відзначили престижною нагородою в Києві

Луцького виробника хліба відзначили престижною нагородою в Києві

"Наша стратегія схожа до росту зерна – "проростати", несучи в собі історію попередніх поколінь, але пристосовуючись до зовнішнього середовища, долаючи зовнішні перешкоди, та цвісти і давати силу новим поколінням", – кажуть у "ТЕРЕМНО ХЛІБ".

Перше місце в номінації "Регіон" цьогоріч здобула компанія "Метінвест".

Призерами інших номінацій премії у 2016 році також стали "1 + 1 медіа", Національний банк України, Dentsu Aegis Network Ukraine | AdPro Ukraine, ДП "Мелексис-Україна, SoftServe, Corum Group, МетЛайф, Агропросперіс та інші.

Довідково:

"Премія HR-бренд" – щорічне нагородження за найбільш успішну роботу над репутацією компанії як роботодавця. Цього року премію вручали у чотирьох номінаціях. Організатором події шостий рік поспіль є компанія HeadHunter Україна.

Конкурс HR-кейсів дозволяє простежити актуальні тенденції та нові, ефективні ідеї, що з'являються у галузі, а також дає можливість детально вивчити ті HR-інструменти, які компанії-лідери використовували за останній рік.

***

Луцьке підприємство, яке спеціалізується на виробництві хлібобулочних виробів, було збудоване до 900-річчя Луцька у 1983 році. На сьогодні це одна з провідних компаній Волинської області.

ПАТ "ТЕРЕМНО ХЛІБ" входить до складу холдингу "Хлібні інвестиції". Асортимент продукції "ТЕРЕМНО ХЛІБ" нараховує більше 100 найменувань. Щоденно вона випікає 50 тонн продукції.

У 2004 році підприємство сертифіковане на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001-2001 "Система управління якістю".

Станом на 2016 рік в компанії працює 520 працівників.

До слова, компанія з Волині вперше за роки існування "Премії HR-бренд" стає її призером.

Надрукувати
мітки:
коментарів