Поділитись:

На Волині поліцейські врятували жінку із задимленого будинку

Понеділок, 25 липня 2022, 11:49

У Горохові в пожежі ледь не загинула 54-річна жінка – на щастя, її, напівпритомну, винесли із задимленого приміщення правоохоронці.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Ввечері у неділю, 24 липня, до поліції надійшло повідомлення про пожежу в будинку на окраїні Горохова. Поліцейські негайно вирушили на вказане місце. Вони прибули туди за лічені хвилини.

Від мешканців правоохоронці почули, що в одній із квартир знаходиться жінка. Розуміючи, що на кону – життя людини, не вагаючись, оперативник Дмитро Смага та слідчий Тарас Когут вибили двері й потрапили у повністю задимлене приміщення. У крайній кімнаті вони виявили напівпритомну жінку та на руках винесли її на свіже повітря. 

Хлопці зізнаються, якби запізнилися хоч на декілька хвилин, врятувати її було б неможливо. Медики на місці надали необхідну допомогу 54-річній потерпілій, наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує. 

Причину пожежі встановили – це необережне куріння у приміщенні і залишена непогашена цигарка. Відомості належним чином задокументовано. 

«Волиняни, просимо вас турбуватися про власну безпеку, дотримуватись правил при поводженні з вогнем. На щастя, ця історія має позитивне завершення, але за краще, аби таких випадків не траплялося. Бережіть себе!», – додали у поліції.

Нагадаємо: у Луцьку жінку, яка не могла самостійно вибратися з води в районі річки Сапалаївки, врятували працівники ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів