Поділитись:

Військові пенсіонери погрожують перекрити трасу "Ковель-Ягодин", – ЗМІ

Понеділок, 12 грудня 2016, 13:52
Військові пенсіонери погрожують перекрити трасу «Ковель-Ягодин», – ЗМІ

Пенсіонери-силовики глибоко обурені ігноруванням владою їхніх проблем та планують Всеукраїнську акцію протесту.

Зокрема, вони припинять рух транспорту на дорогах, – повідомляє ТСН.

Так, в Одещині пенсіонери-силовики бойкотуватимуть на 315 км автотраси "Київ-Одеса", на Миколаївщині – на 315 км автотраси "Киї-Одеса", на Полтавщині – на 303 км автотраси "Київ-Харків", на Рівненщині – на 320 км автотраси "Київ-Чоп", на Вінниччині пенсіонери перекриють автотрасу "Київ-Львів" біля міста Літін.

Окрім цього, на Черкащині перекриють автотрасу "Золотоноша-Умань" у селі Гусакове, на Волині – автотрасу "Київ-Ягодин" у Ковелі, на Тернопільщині – автотрасу "Чернівці-Івано-Франківськ" у Тернополі. На Львівщині пенсіонери припинять рух транспорту на 320 км автотраси "Київ-Чоп", на Хмельниччині – у Славуті на автотрасі "Хмельницьк-Рівне", у Дяківцях на автотрасі "Київ-Кіровоград-Знаменка" та у Ярмоленцях на дорозі "Житомир-Чернівці".

Решта пенсіонерів у Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Вінницькій областях пікетуватимуть обласні, районні державні адміністрації та обмежать рух транспорту на вулицях міст. На Київщині та у столиці пенсіонери вийдуть із протестом на вулиці Києва.

Мітингувальники вимагають звільнити з посади міністра МВС Арсена Авакова, терміново вжити заходів з унормування на своєму рівні правонаступництва поліцією органів міліції із збереженням за колишніми працівниками органів внутрішніх справ (міліції) соціальних та правових гарантій. Також пенсіонери хочуть невідкладного перерахунку і виплати пенсій, а також скасування рішення, щодо позбавлення пільг пенсіонерів ОВС України на 50% знижку у сплаті житлової площі, комунальних послуг та електроенергії і відновити їх з моменту скасування. Пенсіонери-силовики також мають вимоги до Ради стосовно низки законопроектів, а до МВС та поліції з приводу зняття з квартирного обліку пенсіонерів МВС.

У разі невиконання вимог мітингувальники погрожують оголошенням безстрокової Всеукраїнської акції протесту пенсіонерів силових відомств.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
17 лютого 2024
14 лютого 2024
12 лютого 2024
02 лютого 2024
30 листопада 2023
21 листопада 2023
17 листопада 2023
11 листопада 2023
17:10