Поділитись:

У Пентагоні відкрили офіс з вивчення НЛО

Субота, 23 липня 2022, 02:17
У Пентагоні відкрили офіс з вивчення НЛО

Міністерство оборони США створило офіс для відстеження непізнаних об’єктів у космосі, повітрі, під водою й тих, що переміщуються між цими середовищами.

Про це повідомляє LIGA.Tech, посилаючись на Space.com.

НЛО, або, як їх тепер називають у США, непізнані повітряні явища (UAP) отримують від американського уряду новий рівень уваги вперше за багато десятиліть.

20 липня Пентагон оголосив про створення нового офісу під назвою Універсальний офіс розв'язання проблем (All-domain Anomaly Resolution Office, AARO). Його очолить Шон Кіркпатрік, який раніше працював головним науковим співробітником Центру ракетно-космічної розвідки Міністерства оборони США.

Згідно із заявою Пентагону, AARO координуватиме зусилля Міністерства оборони й федерального уряду щодо «виявлення, ідентифікації та класифікації об’єктів, що представляють інтерес на військових об’єктах або поблизу них, у районах операцій, навчання, повітряному просторі спеціального використання й інших зонах». 

Серед цих обʼєктів – аномальні, непізнані космічні, повітряні, підводні обʼєкти й такі, що переміщуються між середовищами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів