Поділитись:

«Хай сюди не лізуть»: волинська тероборона показала, як охороняє кордон з Білоруссю (відео)

Вівторок, 19 липня 2022, 14:36
«Хай сюди не лізуть»: волинська тероборона показала, як охороняє кордон з Білоруссю (відео)

Бійці волинської тероборони показали, як готуються до оборони українсько-білоруського кордону. Відео з поліських лісів Суспільному надали в регіональному управлінні «Захід» сил територіальної оборони Збройних сил України.

На кордоні з Білоруссю бійці облаштували укріплення: бліндажі, окопи та вогневі точки.

Про це повідомляє Суспільне.

«Хай сюди не лізуть. Бо це наша земля, ми мусимо її захищати. Тут наші батьки, в кого діти, жінки. Навіть якщо і підуть, ми їх чекаємо», – каже військовослужбовець з позивним «Зять».

Як розповіли бійці Волинської тероборони, військові цілодобово патрулюють ліс. Шукати небезпечні ділянки допомагають місцеві жителі.

«В першу чергу, якщо буде щось починатись, будуть йти диверсійні групи. Місцеві показували де є які стежини, щоб ми знали, кудою вони можуть пройти. Де які дорогі непроїзні, яких немає на карті», – каже один з бійців.

Поки військові відстежують ситуацію на державному кордоні, люди у прикордонних з Білоруссю містечках та селищах намагаються жити звичним життям, – розповів селищний голова Ратного Віталій Бірук.

З його слів, люди вже навчилися тримати спокій, сприймати ту інформацію, яка є необхідною та важливою, а саме головне відділяти інформацію фейкову, чи іншу.

Віталій Бірук каже: місцеві жителі вірять в Збройні сили України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів