Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 18 липня

Понеділок, 18 липня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 18 липня:

Про смертельну ДТП на Любомльщині

На Любомльщині нетверезий водій збив велосипедистку – жінка загинула на місці.

Аварія трапилася близько 02:00 години у селі Рівне Ковельського району. 20-річний водій Audi A6 не врахував дорожньої обстановки та наїхав на велосипедистку, яка рухалася у попутному напрямку.

Жінка від отриманих травм загинула на місці події. Її особу встановлено – це 48-річна місцева мешканка. 

 

Про покарання водія Volvo

Волинські патрульні нагадують водіям про обов’язковість дотримання правил дорожнього руху, а саме – виконання вимог дорожніх знаків та розміток на дорозі.

У неділю, 17 липня, патрульні зупинили водія, який керував автомобілем Volvo та не виконав вимогу дорожнього знаку 2. 2 (Проїзд без зупинки заборонено) в поєднанні з дорожньою розміткою 1.12 (Стоп-лінія, яка позначає місце, де водій повинен зупинитися за наявності знака 2. 2) ПДР. 

На порушника поліцейські склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.

 

Про те, де зараз працює ексочільник Волинського центру зайнятості Роман Романюк

Нову роботу колишній очільник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк отримав у столиці. 

«Сьогодні мій перший робочий день на державній службі в столиці. Нова робота – це завжди виклик та відповідальність. Зараз, як ніколи гостро стоїть питання захисту прав людей: як військових, так і цивільних. Тож усвідомлюю, наскільки кропітка, але важлива робота мене очікує. Тому докладатиму максимум зусиль, аби бути ефективним в команді Офісу Омбудсмана України. Дякую, Дмитро Лубінець, за велику довіру! Тільки вперед, до Перемоги!» – пише Роман Романюк. 

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів