Поділитись:

Гузь звинуватив Гунчика у тому, що грошей на ремонт митних переходів на Волині не виділять

Неділя, 11 грудня 2016, 13:19

У 2017 році за рахунок польського кредиту мали б відремотували п'ять прикордонних доріг у Львівській області та одну дорогу у Волинській області. Проте, як з'ясувалося, грошей на ремонт митних переходів не виділять.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Ігор Гузь.

Як відомо, на початку жовтня 2016 року Верховна Рада ухвалила відповідний закон, яким розподілила кредит Республіки Польща на умовах пов'язаної допомоги таким чином: 68 мільйонів євро на ремонт доріг, 25 мільйонів євро для Державної фіскальної служби та митниці і ще 7 мільйонів для Державної прикордонної служби.

Зі слів Ігоря Гузя, перший заступник голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк і голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров у листі відповіли, що всі кошти витратять для переоснащення і удосконалення трьох пунктів пропуску – Краковець, Рава-Руська, Шегині.

[image=15798 class="clicable-image" data_full=/img/original/feed_publication_image/10/10046_mMykkYTMrb2g.jpg ]

[image=15799 class="clicable-image" data_full=/img/original/feed_publication_image/10/10046_L3Rr23xg7oBU.jpg ]

"Тобто пріоритет наданий лише переходам у Львівській області! Олександр Ганущин та Oleg Synyutka може трохи поділитеся з волинянами? Розумію, що може і без Вас формували список, хоча... Оформив депутатське звернення до всіх причетних високодостойників аби справедливість перемогла і якийсь з пунктів пропусків на Волині ("Устилуг" або "Ягодин") були включені в перелік", – написав він.

Нардеп додав, що "лобіювання інтересів краян в цьому напрямку проводив голова ОДА пан Гунчик, який і "завалив" цю тему".

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик на своїй сторінці у Facebook відповів нардепу, що справді займається фінансовими питаннями щодо ремонту доріг, але не поблизу митних переходів, а ділянки на трасі "Устилуг – Луцьк – Рівне".

"Ох і любить наш народний депутат Ігор Гузь стрілки переводити. Якщо щось в позитиві, то це він. Якщо десь негатив, то це хтось. До відому. Голова ОДА дійсно займається отриманням частини цих коштів для Волині. Але на капітальним ремонтом дороги до Устилуга. Митницями пропоную зайнятись народному депутату (чи депутатам)", – підкреслив Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів