Поділитись:

У нічному клубі Луцька влаштували "розборки" та криваву різню

Субота, 10 грудня 2016, 10:52
У нічному клубі Луцька влаштували «розборки» та криваву різню

Сьогодні вночі біля нічного клубу "Версаль" побилися лучани, застосувавши ножі.

Про це повідомив активіст групи швидкого реагування громадського формування "Самооборона Волині" Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у Facebook.

"05:20, їдемо зі Львівської у сауну на допомогу Поліції охорони на пр. Відродження. Доки знайшли адресу, хлопці справились. Побачили лише двох "залєпків", які із фразою один до одного: "Ну що попарилися? На****ися?", пішли додому в сторону вул. Ветеранів. У цей же час відбувається чергова "поножовщина". Цього разу нічний клуб "Версаль". В чи біля не знаю. Не питайте. Молітеся, щоб вижив. Судмедексперт на півдорозі до Шпитальної розвернувся на цю подію. У районі Львівської почекають, бо більше нема кому. Ось так", – зазначив він.

Речниця управління патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук повідомила, що екіпаж виявив бійку, в якій брали участь 6-8 осіб.

Правоохоронці зупинили машину і попрямували до скупчення людей. Троє із учасників бійки відразу втекли до автомобілів, – передає ВолиньPost.

Патрульні оглянули постраждалих, на одязі яких виявили плями крові, та надали першу медичну допомогу. Двох осіб госпіталізували з ножовими пораненнями.

Під час "прочісування" прилеглої території розшукали очевидця бійки, який знає зловмисників. Деталі з'ясовують слідчі.

Надрукувати
мітки:
коментарів