Поділитись:

Три кроки, щоб отримати карту Sportbank*

Четвер, 14 липня 2022, 01:25
Три кроки, щоб отримати карту Sportbank*

Якщо ви полюбляєте керування карткою виключно онлайн та бажаєте економити собі час при її оформленні, то можете скористатися послугами необанку Sportbank. Він пропонує кредитний ліміт до 100 тисяч гривень та пільговий період до двох місяців. Зараз поговоримо, як отримати карту Спортбанк у декілька кліків.

Переваги мобільного банку

У першу чергу Sportbank — це мобільний банк, який розраховано на активних людей та спортсменів. Кешбек націлено на купівлю спортивних товарів, оплату послуг в цій категорії. Наприклад, ви можете купити кросівки чи сплатити абонемент у басейн на пів року з картки банку, а 10% від суми отримати назад.

Інші особливості роботи з банком, які полегшать ваше фінансове життя:

  • розстрочка на купівлю товарів 0%;

  • перекази та платежі без комісій;

  • оформлення та новий випуск картки онлайн;

  • підтримка технічна цілодобово за номером та у месенджерах.

Виписка за рахунком, рух грошей та іншу інформацію також можна отримати онлайн у застосунку. Також банк пропонує використовувати депозитні послуги та ощадний рахунок «Рюкзак», що допоможе вам отримувати пасивний дохід.

Ви можете отримати додатковий бонус за умови використання реферальних програм. Приводьте свого друга та забирайте свою «плюшку» від Спортбанку.

Як отримати картку: інструкція

Для оформлення кредитної картки вам потрібен буде лише телефон та інтернет. Ваші загальні дії при оформленні кредитних та дебетових карток:

  1. Введіть номер на сайті та отримайте посилання на додаток.

  2. Авторизуйтеся в додатку — швидко це можна зробити завдяки «Дії».

  3. Замовте картку та отримайте фізичний її варіант у зручному відділенні партнерів.

Ви можете активувати одразу віртуальну картку на вашому смартфоні. Користуватися нею можливо, якщо ваш смартфон підтримує Google Pay, Apple Pay та інші сервіси. Фізичну картку можна отримати в магазинах «Фокстрот», «Цитрус» тощо — оберіть під час оформлення зручну для вас адресу. Також велокур’єр самого банку може привезти картку на вашу адресу.

Надрукувати
мітки:
коментарів