Поділитись:

З Лондона на передову: Порошенко демонструє, що він в Україні (відео)

Середа, 13 липня 2022, 14:16
З Лондона на передову: Порошенко демонструє, що він в Україні (відео)

П'ятий президент України Петро Порошенко записав відео з передової, у якому звернувся до Гундяєва.

Відповідне відео оприлюднили на офіційній сторінці Петра Порошенка у Фейсбуці

«Я хочу передати це відео пану Гундяєву, злочинцю. Це за вашим благословінням в Україні роблять оце з храмами, церквами, з божим домом, де люди молилися господу. У цьому селищі не залишилося жодної живої людини, бо всі цивільні об'єкти зруйновані тими злочинцями, яких ви благословили на вбивства українців», – зазначив Петро Порошенко.

Порошенко додав, що в усьому світі відносно російських церковних діячів повинні бути застосовані санкції, а вони самі повинні понести відповідальність. 

«Перед тим, як ви понесете відповідальність перед богом – щоб і на землі вас чекав суд», – додав політик.

Також Петро Порошенко передав на фронт вантажівки, придбані його фондом в Британії, та одинадцять бронемашин MLS SHIELD для десантно-штурмових військ – в Італії.

Нагадаємо, що представники окупаційних адміністрацій росії в Донецькій та Луганській областях створили понад 200 постійних і тимчасових місць незаконного утримання полонених українських військовослужбовців та цивільних осіб, у тому числі журналістів і волонтерів. Через ці в’язниці вже пройшло понад 4 тисяч осіб, більшість із яких піддавались катуванням та нелюдському поводженню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 грудня 2023
16 жовтня 2022
31 травня 2022
30 травня 2022
28 травня 2022
25 травня 2022
23 травня 2022