Поділитись:

«Динамо-Київ» vs «прикордонники»: у Луцьку відбувся незвичайний матч з футболу (відео)

Вівторок, 12 липня 2022, 20:36
«Динамо-Київ» vs «прикордонники»: у Луцьку відбувся незвичайний матч з футболу (відео)
Легенди українського футболу зіграли у Луцьку. Професійні футболісти, які за роки своєї кар'єри встигли зіграти за “Динамо-Київ” та “Національну збірну України”, приїхали на Волинь, аби провести матч з військовослужбовцями 6 Волинського прикордонного загону. На грі побували і журналісти телеканалу “Конкурент TV”, які поспілкувались з легендарними футболістами.
Серед гравців був найкращий бомбардир Чемпіонату світу з футболу 1994-го року, який був нагороджений призом «Золота бутса», Олег Саленко. Свого часу футболіст грав за відомі футбольні клуби. Нині ж він разом з іншими ветеранами футболу збирають допомогу для українських військових.
«З великим футболом я давно закінчив. Тут вже в нас ветеранська команда, яка їздить по різних містах і за кордоном, аби допомогти нашим військовим», – розповів Олег Саленко.
На Волинь легендарні футболісти приїхали, аби зіграти гру з волинськими військовослужбовцями 6-го прикордонного загону. Захід приурочили до річниці з Дня створення частини, розповів капітан команди прикордонників Олексій Пилиповець:
«Людям треба трошки розрядити обстановку, перезагрузитися, мати моральний відпочинок, поспілкуватися та подарувати гарний настрій один одному».
З такою ж ціллю приїхали і ветерани українського футболу. Розповідають, що зібрались на матч не задля перемоги, а швидше зарядитись позитивними емоціями та гарним настроєм.
Як розповів футболіст Тарас Михайлик, Луцьк не перше місто, куди приїхали зірки українського футболу грати матчі з військовими. За словами футболіста
Сергія Коновалова, щойно Збройні сили України звільнили Київщину, одними з перших місць, куди завітали, були Бородянка, Васильків, Макарів.
«Ми бачили, що людям це дає якусь радість. Маленьку, але є надія, що все буде добре. Воно так і буде», – наголосив Сергій Коновалов.
На такій хвилі оптимізму та гарного настрою і відбувся матч у Луцьку. В результаті товариська гра між ексфутболістами та прикордонниками закінчилась нічиєю. Обидві команди забили гол у ворота противника по 7 разів кожен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
Надрукувати
мітки:
коментарів