Поділитись:

У Луцьку вночі зловили п'яного на BMW з «лівим» номерним знаком

Вівторок, 12 липня 2022, 17:01
У Луцьку вночі зловили п'яного на BMW з «лівим» номерним знаком

Фото ілюстративне

В обласному центрі Волині під час дії комендантської години правоохоронці зупинили легковик, водій якого виявився п'яним, а номерний знак на авто не належить йому.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Інцидент стався у понеділок, 11 липня, близько 3:00, на проспекті Соборності: патрульні зупинили автомобіль BMW 318 D для перевірки документів. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Керманич відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці події. Поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд у медичному закладі. Результат огляду – 2,13 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму. 

Також патрульні встановили, що водій керував транспортним засобом з номерним знаком, який не належить автомобілю, крім того, в нього був відсутній поліс обов’язкового страхування.

На правопорушника склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП  та інші адмінматеріали відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадаємо: 11 липня у Луцьку патрульні зловили п'яного водія після того, як його сусід заявив патрульним про те, що той керує автівкою у стані сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів