Поділитись:

Міжпальцеві перегородки: що це і для чого вони потрібні?*

Вівторок, 12 липня 2022, 13:00
Міжпальцеві перегородки: що це і для чого вони потрібні?*

Статистика говорить: близько 65% людей віком від 40 років страждають від різних деформацій пальців стоп. Не найкраще ситуація складається і в сучасних діток. Враховуючи таку широку поширеність даних захворювань, сьогодні ми хочемо докладніше зупинитися на питаннях їх лікування та профілактики.

Щоб виправити наявні деформації пальців ніг або запобігти їх викривленню в майбутньому, ортопеди рекомендують використовувати спеціальні міжпальцеві перегородки. Це ортопедичні пристрої, які забезпечують анатомічно правильне положення фаланг і знижують тиск на проблемні ділянки. Завдяки цьому пальці не викривляються і не перехрещуються, шкіра між ними не натирається, а ходити стає набагато комфортнішою.

Ці вироби здатні полегшити життя величезній кількості людей, тому компанія «Волсмарт», на сайті якої здійснюється оптовий продаж міжпальцевих перегородок, запрошує до плідної співпраці всіх зацікавлених осіб. Це надійний, перевірений часом постачальник ортопедичних товарів, що пропонує найнижчі ціни на продукцію власної торгової марки Foot Care та гарантує її найвищу якість.

Щоб купити оптом міжпальцеві перегородки необхідно просто зареєструватися на сайті компанії. Всі авторизовані клієнти отримують цілодобовий доступ до повного каталогу товарів та оптового прайс-листу.

Компанія пропонує максимально зручні та вигідні умови співробітництва:

  • Гнучка система оплати;
  • Оперативна доставка замовлень по Києву та в інші регіони України;
  • Професійна інформаційна підтримка на всіх етапах, починаючи від допомоги в оформленні замовлення і закінчуючи проведенням навчальних занять для персоналу.

Ортопедичні вироби торгової марки Foot Care, які пропонує компанія «Волсмарт», за рахунок високої якості та низької ціни користуються великою популярністю серед споживачів. На них завжди буде попит, що гарантує стабільний прибуток. Але головне – додавши до свого асортименту міжпальцеві перегородки та коректори для пальців ніг, партнери компанії, окрім високих заробітків, можуть надати ефективну допомогу тисячам людей, які гостро цього потребують.

Нумо розберемося, кому і для чого можуть знадобитися ці вироби:

  • Міжпальцева перегородка призначена для корекції та профілактики вальгусної деформації («кісточки» на нозі) та зменшення тертя між фалангами. Виріб розміщується між великим та другим пальцем, фіксуючи їх, таким чином, у рівному положенні. Завдяки тому, що виготовляються міжпальцеві перегородки з м'якого інноваційного гелю ComfortGel, ходити з ними дуже зручно. А ще вони відмінно знижують болючі відчуття в передньому відділі стопи.
  • Коректор для пальців ніг – також корисне пристосування для людей, які страждають на вальгусну деформацію, подагру, артроз, артрит або бурсит плюснефалангових суглобів. По суті, це міжпальцева перегородка, поєднана з 1 або 2 кільцями, які забезпечують надійнішу фіксацію. Такі гелеві елементи захищають суглоби пальця від здавлювання та натирання взуттям, роблять ходьбу менш болісною та більш комфортною. Окрім фіксаторів першого та другого пальців стопи, ТМ Foot Care виробляє й спеціальні коректори для мізинця.
  • Міжпальцевий клин являє собою спеціальну вставку, що розміщується між пальцями для запобігання їх тертю та зменшення больових відчуттів. Виріб виготовляється з гелю ComfortGel, що є найкращим матеріалом для контакту зі шкірою. Завдяки цьому міжпальцевий клин ефективно запобігає утворенню мозолів міжфалангових суглобів та створює додатковий комфорт при носінні взуття.
  • Перегородка з кріпленням – це коректор пальців ноги, який застосовується при молоткоподібних та кігтеподібних деформаціях. Він випрямляє викривлені фаланги та сприяє їх правильному розміщенню у взутті. Також перегородка з кріпленням пом'якшує тиск на кінчики пальців та підвищує комфортність ходьби.
  • Коректор-розподільник всіх пальців – це 4 міжпальцеві перегородки різної товщини, скріплені між собою кільцями. Завдяки такій конструкції виріб забезпечує надійну фіксацію та випрямлення молотоподібних, кігтеподібних, пальців, що перетинаються. Цей коректор можна використовувати для полегшення болючих відчуттів при невромі Мортона, артрозо-артритах і бурситах плюснефалангового суглоба.
  • Протектор на кісточку – незамінний помічник за наявності вальгусної деформації. Виріб захищає кісточку від тертя та тиску, а також сприяє поступовому вирівнюванню першого плюснефалангового суглоба. Плюс до всього, його можна застосовувати для полегшення болю при подагрі та бурситі. В асортиментній лінійці ТМ Foot Care такий коректор пальців стопи представлений у кількох варіантах: з міжпальцевою перегородкою, а також з 1 та 2 додатковими кільцями.

Щоб купити перераховані вироби оптом, пройдіть просту процедуру реєстрації на сайті або зателефонуйте нам.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів