Перед виборами на Волині з'явився новий тираж антиагіток

П'ятниця, 09 грудня 2016, 13:47

У Княгининівській об'єднаній територіальній громаді на Волині продовжують поширювати друковані матеріали, що містять негативну інформацію про зареєстрованих кандидатів на посаду сільського голови.

Новий тираж відповідних листівок зафіксували спостерігачі ОПОРИ у п'ятницю, 9 грудня.

На вулицях с. Княгининок Волинської області спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА виявили новий тираж друкованих інформаційних листівок під назвою "Маяк: Ваше світло правди у темряві брехні".

Цього разу на сторінках листівок міститься негативна інформація про усіх кандидатів на посаду Княгининівського сільського голови об'єднаної територіальної громади: Олену Твердохліб ("Українське об'єднання патріотів "УКРОП") та Михайла Шелепа ("Громадський рух "Народний контроль"), Олександра Ткачука (самовисування), Сергія Синька (самовисування) та Віктора Мостику (самовисування).

У відповідних друкованих матеріалах ідеться про вибори в об'єднаній громаді. Увага зосереджується на невідповідності кандидатів посаді Княгининівського сільського голови. Листівка завершується фразою: "Продовження буде! Шукайте наступні номери "Маяка" у ваших поштових скриньках". Тому, є імовірність, що відповідні матеріали будуть поширювати у суботу перед днем виборів ("день тиші"), або ж у день виборів 1 грудня. У кінці номеру на листівці зазначається, що автором агітки є так званий "Комітет порятунку села".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У КНЯГИНИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОШИРЮЮТЬ АНТИАГІТКИ