На Волині відремонтували два мости біля кордону (фото, відео)

Понеділок, 11 липня 2022, 12:13

На Волині дорожники відремонтували дорожнє покриття на мостових переходах біля ПП «Ягодин – Дорогуськ».

Про це у понеділок, 11 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«У воєнний час в країні важко переоцінити важливість автомобільних шляхів. На сьогодні вони виконують одну з ключових функцій у життєзабезпеченні країни, оскільки через військову агресію порти закриті, а авіасполучення відсутнє. 
Сьогодні наша робота зосереджена на відновленні проїзду «дорогами життя», через які проходять основні обсяги товарів та гуманітарних вантажів», – йдеться у дописі. 

Однією з таких важливих транспортних артерій є міжнародний автошлях М-07 Київ – Ковель – Ягодин, що веде до Європи через пропускний пункт «Ягодин – Дорогуськ». Цим прикордонним шляхом нині рухається велика кількість транспортних засобів, які евакуюють людей, доставляють гуманітарні вантажі, доправляють експортну продукцію.

З огляду на значний ріст трафіку вантажного транспорту «варшавською» трасою дорожники працюють задля забезпечення безпечного і безперебійного проїзду. Днями були завершені роботи з відновлення 300 погонних метрів дорожнього покриття на двох мостових переходах через річку Західний Буг, що розташовані на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ». 

Дорожники відфрезерували старе дорожнє покриття та влаштували 5-сантиметровий шар асфальту. Незабаром буде нанесена нова дорожня розмітка. 

У Службі автодоріг зауважили, що тут пролягає дорога першої категорії: з України транспорт прямує двома смугами правого проїзду, а в’їжджає в країну лівим проїздом. Дорожні роботи проводились без перекриття руху вантажного транспорту, тож затримок при перетині кордону не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: