На Волині перевірять обіг підакцизних товарів

П'ятниця, 09 грудня 2016, 14:00

На Волині запрацює комісія з координації дій державних органів, що здійснюють контроль за виробництвом і обігом підакцизних товарів (паливо, спирт, алкогольні напої та тютюнові вироби).

Про це сказано в розпорядженні голови Волинської обласної державної адміністрації.

До її складу увійдуть: голова – перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов, заступник головизаступник начальника головного управління ДФС в області Тетяна Харченко, секретар – головний державний ревізор-інспектор відділу ліцензування та контролю за обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів управління контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС в області Людмила Онищук, члени – перший заступник начальника управління Держпраці в області Юрій Бондарчук, начальник управління СБУ в області (за згодою) Юрій Фелонюк, в.о. начальника Волинської митниці ДФС в області Віктор Кривіцький, в.о. начальника головного управління Національної поліції в області (за згодою) Петро Шпига, начальник відділу управління захисту економіки головного управління Національної поліції в області Олександр Грушко, начальник управління контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС в області (за згодою) Наталія Єлова, начальник управління Держпродспоживслужби в області (за згодою) Богдан Лозинський.

Комісію створюють з метою забезпечення надходжень до місцевих бюджетів податків з роздрібного продажу підакцизних товарів та посилення боротьби з незаконним обігом спиртовмісних речовин, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і палива.

Особистий контроль над виконанням розпорядженням візьме Володимир Гунчик.