Поділитись:

У «Слузі народу» взялися за виключення Миколи Тищенка

Неділя, 10 липня 2022, 16:26
У «Слузі народу» взялися за виключення Миколи Тищенка

Депутатка від «Слуги народу» Мар'яна Безугла дала у Нацполіції покази проти однопартійця Миколи Тищенка.

Про це вона написала на своїй сторінці  в фейсбуці.

«Можливо, кілька моїх публікацій стосовно шахрая Моні (Михайла Маймана – ред.) та Миколи Тищенка могли здатися комусь жартівливими. Але це як бенкет під час чуми. Ці люди, мабуть, не втрачали близьких, вони сміють робити "схеми" на війні, людській надії, горі, а часом, – нерозбірливості. І там питання не тільки про нагородну зброю, це вершина айсберга», – пише депутатка.

Безугла написала, що 9 липня була на допиті в Національній поліції України, подає депутатські звернення до голови фракції «Слуга народу» щодо розгляду виключення з фракції та партії Миколи Тищенка.

За даними Безуглої, Тищенко отримав «нагородну» зброю від Михайла Маймана – командира добровольчого формування №14 територіальної громади Києва «Архангели Михайла», якого нардепка називає аферистом-«комбатом» та «Міша Моня».

Сам Майман у коментарях під дописом заявив, що Безуглу вводять в оману і використовують як інструмент тиску на правоохоронні органи.

«Ваш пост і різкі оціночні судження щодо мене використовуються для легалізації закриття кримінальної справи про моє викрадення і тортури з вимогою вибачитися перед Кадировим», – написав користувач під ніком Михаил Вениаминович Помогайбо.

У червні Слідство.Інфо писало, що на початку повномасштабного російського вторгнення Микола Тищенко як волонтер привіз одній зі столичних тероборон кілька бронежилетів, які після тестувань виявилися непридатними для захисту під час війни. Тищенко згодом відповів, що  передав аналогічні бронежилети на експертизу – і вони виявилися якісними.

У «Слузі народу» взялися за виключення Миколи Тищенка 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів