Поділитись:

Лишилося йти "чистити писок", – Петро Саганюк про роботу "Аміли"

Середа, 30 листопада 2016, 12:54

У Володимирі-Волинському і влада, і громадськість незадоволені якістю ремонту вулиці Ковельської, яке проводить приватне підприємство "Аміла".

Про це інформує "Вголос".

Своє невдоволення ремонтом вулиці Ковельської мешканці міста висловили на обговоренні Стратегічного плану міста. Зі слів мера міста Петра Саганюка, вплинути на якість робіт неможливо і лишилося "йти чистити писок".

Як пояснив мер, ця вулиця знаходиться на державному балансі.

"Тендер проводив облавтодор. Я особисто був в Ольхового – нашого головного дорожника області, щоб він взяв участь. Але підводні течії, які сьогодні є (ви бачили, корупція процвітає), і виграє "Аміла". Вплинути на це не можна. Скільки ми вже писали і в Генеральну прокуратуру, яка відписала, що це не їхня справа, лишилося громадським активістам і мені йти чистити писок", – емоційно заявив Петро Саганюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АМІЛІ" ДАЛИ ОСТАННІЙ ШАНС (ФОТО, ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЗА БАЗАР ТРЕБА ВІДПОВІДАТИ!" – МЕР ВОЛОДИМИРА-ВОЛИНСЬКОГО ПРО РЕМОНТ ДОРІГ "АМІЛОЮ"

Варто зазначити, що підприємство "Аміла" належить екс-очільнику Волинської митниці Роману Микитюку. Вже один раз підприємство знімало неякісно покладене асфальтне покриття на одному з відрізків дороги. На інших відрізках було заасфальтовано люки та ливневу каналізацію, і всі ці конструкції згодом робітники шукали з металошукачем.

Надрукувати
мітки:
коментарів