Поділитись:

"Азов" не "перефарбовується" в партію, – очільник новоствореного "Національного корпусу" на Волині

Понеділок, 17 жовтня 2016, 17:30

Керівник волинського осередку "Національного корпусу" Андрій Д'яченко, розповів про першочергові плани та цілі ноствореної АЗОВом партії.

Про це він повідомив у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент".

За його словами, "АЗОВ" не перефарбовується у партію, а буде силою, яку створили вихідці з полку для проведення змін у країні.

а жаль, змінити щось докорінно в державі шляхом волонтерства, громадською діяльністю нереально. Тому ми вирішили, що ефективніше буде проводити зміни в країні через владні важелі", – каже чоловік.

Він зазначив, що пріоритетною ціллю на Волині буде розбудова мережі.

"Ми бачимо нашу партію не проектом під вибори, а як довготривале явище. Взірцем беремо політику Європи та США. Поки буде два осередки: в Ковелі та Луцьку. Ми розуміємо, що під яскравий бренд захоче потрапити дуже багато різних пройдисвітів, тому будемо відповідально статися до відбору кадрів", – підкреслив Д'яченко.

"Політична структура переслідує тільки дві цілі: пропагування ідей та боротьбу за владу. Ми будемо вирішувати ці два питання, але це не означає, що цим обмежимося: продовжує діяти наш полк,працює наша громадська організація, заодно будуть створюватися інші проекти", – завершив очільник волинського "Національного корпусу".

Надрукувати
мітки:
коментарів