Поділитись:

"Волинь" розібралася з боргами на 99 %

Середа, 13 липня 2016, 09:15
«Волинь» розібралася з боргами на 99 %

Наразі збір "хрестоносців" в Словенії у розпалі: команда працює в режимі дво- і триразових тренувань та контрольних матчів.

Про це розповів старший тренер ФК "Волинь" Володимир Дикий, – повідомляє прес-служба футбольного клубу.

"Усі причетні до великого футболу у Луцьку пережили серйозний невроз: і футболісти, і тренери, і персонал клубу, і вболівальники. Всі ми переживали щодо долі клубу із понад 50-річною історією. Але усі вірили до останнього, що клуб залишиться і хочеться подякувати, що знайшлись серйозні люди, відповідальні перед усіма волинянами – зберегли клуб. Незважаючи на різні ситуації, наприкінці минулого сезону нам вдалося зберегти інфраструктуру (основа її – 5 футбольних полів), зберегти штат і найголовніше – молоді кадри, на які можемо спертися в майбутньому. Жоден наш вихованець не залишив "Волинь", хоча їх зманювали і дуже активно майже усі клуби УПЛ. Тому тренерський штаб, крім досвідчених футболістів, велику увагу під час підготовки до сезону залучив молодь. Ми даємо зміні шанс в кожній контрольній грі у Словенії", – повідомив Володимир Дикий.

Підготовка до нового сезону почалася із втягувального збору на Світязі.

"Там працювали майже тиждень, але надійшла інформація про те, що інвестор закрив усі борги перед клубом за минулий сезон і ми могли із гарним настроєм їхати на збір до Словенії", – зазначив тренер.

З його слів, наразі в клубі закрито 99 % заборгованості. Залишається погасити лише 1%, щоб відкрити трансферне вікно і зробити конкурентну команду.

"А зробити команду не так просто. Після минулого сезону нас покинуло 11 гравців: Шіш, Шарпар, Політило, Польовий, Кобахідзе, Кравченко, Матей, Жуніч, Шабанов, Шуст і Богданов.Тому зараз необхідно закрити усі дрібниці, щоб через них не постраждала перспектива команди, яка могла б грати у серйозний футбол", – розповів Володимир Дикий.

Надрукувати
мітки:
коментарів