Поділитись:

Гунчик наполягає на звільненні начальника Волинської митниці

Неділя, 19 червня 2016, 14:14
Гунчик наполягає на звільненні начальника Волинської митниці

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підготував подання до прем'єр-міністра України про невідповідність Олександра Шавлака посаді начальника Волинської митниці.

Про це він повідомив під час огляду ремонтних робіт на дорозі Луцьк-Львів.

"Мало того, що ця людина, приїхавши на територію Волинської області, валить всі планові завдання, створила конфлікт на території Волинської митниці, фактично ніде не з'являється, не забезпечує виконання планових завдань, пов'язаних із будівництвом дороги Луцьк-Львів", - зазначив голова ОДА.

Тому рішення Володимир Гунчик прийняв і говоритиме з владою, щоби Шавлак повернувся на Чернігівщину. Зі слів керівника області, це вкрай важливе питання, яке стосується не тільки дороги Луцьк-Львів.

"За тією інформацією, якою я володію, суб'єкти підприємницької діяльності, які зареєстровані на території Волинської митниці, сплатили поза Волинською митницею за п'ять місяців на три мільярди гривень податків і зборів замість того, щоб забезпечити надходження цих коштів на територію Волинської митниці, де вони акредитовані. Це дуже великий мінус, особливо у цій роботі, яку ми почали за спецпроектом ремонтів дороги Луцьк-Львів та інших доріг державного значення", - повідомив Гунчик.

Нагадаємо: з 4 квітня у селі Римачі тривали протести під Волинською митницею. Працівники ЗМІ виявили, що участь в ньому брали і найняті люди. Вони вимагають відставки нині в.о. начальника митниці Олександра Шавлака.

Раніше скандальний виконувач обов'язків керівника Волинської митниці не прийшов на зустріч з колективом та проігнорував приїзд голови ОДА. Голова Волинської ОДА пропонує відкритий конкурс на посаду начальника Волинської митниці.

25 квітня у селі Римачі Любомльського району на митному посту "Волинь-центральний"зібралося понад 400 мітингувальників. Вони перекрили проїжджу частину. Утворився затор із вантажівок протяжністю понад кілометр.

Згодом активісти захопили адміністративне приміщення Волинської митниці. Щодо цього прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
30 березня 2024
27 березня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
07 березня 2024
15:50