Поділитись:

Керівник Волинської митниці проігнорував зустріч із Гунчиком, - ЗМІ

Вівторок, 19 квітня 2016, 20:52
Керівник Волинської митниці проігнорував зустріч із Гунчиком, - ЗМІ

Скандальний виконувач обов'язків керівника Волинської митниці не прийшов на зустріч з колективом. Також він проігнорував приїзд голови ОДА.

Такі дії лише посилили невдоволення колективу, громадськості та обласної влади щодо методів управління Олександра Шавлака та відсутності бажання врегулювати конфлікт. Зустріч губернатора з трудовим колективом мала відбутися 19-го квітня в адміністративному корпусі відомства. Втім, це була зустріч не з колективом, а з окремими його представниками, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як розповіли працівники митниці, людей не повідомили про приїзд голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, мовляв, інформація далі канцелярії не пішла, а прийшли лише одиниці. Не був на зустрічі й сам Олександр Шавлак. Як повідомив губернатор, за три години до приїзду йому надали лист, мовляв, виконувач обов'язків поїхав у відрядження на зустріч з поляками.

У коментарі голова ОДА сказав, що це є нічим іншим, як прояв неповаги.

Під час зустрічі члени профспілкового комітету наголошували на тому, що новопризначений тимчасовий керівник тисне на людей і натякає звільненнями. Окрім цього, ще одним адміністративним тиском, називають працівники, є відкриття службових розслідувань за висловлювання власної думки з приводу конфліктної ситуації в колективі представникам ЗМІ.

Зваживши на такий стан справи, Шавлака запросили в п'ятницю, 22-го квітня, на засідання громадської ради при ОДА, а губернатор наголосив на тому, що повторно приїде зустрітися з колективом вже 27-го квітня й сподівається на те, що до того часу вже всі знатимуть про час та місце зустрічі.

Нагадаємо: з 4 квітня у селі Римачі тривав протест під Волинською митницею. Працівники ЗМІ виявили, що участь в ньому брали і найняті люди. Вони вимагають відставки нині в.о. начальника митниці Олександра Шавлака.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
16 лютого 2024
06 лютого 2024
17 січня 2024