Поділитись:

Головний лісівник Волині тисне на директора шацького лісгоспу?

Середа, 06 квітня 2016, 16:20
Головний лісівник Волині тисне на директора шацького лісгоспу?

Члени комісії Волинської обласної ради відреагували на лист працівників Шацького лісгоспу, які заявили, що на їхнього директора тиснуть з боку вищого керівництва.

Лист від колективу ДП "Шацьке учбово-дослідне лісове господарство" розглянули на комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 6 квітня.

У цьому зверненні, адресованому керівнику Волинського обласного Управління лісомисливського господарства Олександру Кватирку, працівники Шацького лісгоспу висловили стурбованість постійними перевірками "з метою усунення з посади нинішнього директора Петра Ткачука".

Лісівники у листі попросили керівника Волинського лісгоспу розблокувати роботу підприємства.

"У разі, коли ми зрозуміємо, що ви нас не почули, ми змушені будемо приймати більш радикальні міри на захист нашого керівника", – звертається колектив лісгоспу до Кватирка.

Копії звернення працівники розіслали у декілька установ, серед яких Держагенство лісових ресурсів України, Волинські облдержадміністрація та обласна рада, а також профспілка працівників лісгоспу.

Це питання викликало пожвавлення серед членів комісії Волинради: різка критика почалася на адресу самого керівника Волинського лісгоспу.

Зі слів Анатолія Вітіва, тиск на директора шацького лісгоспу вчиняє сам Кватирко. Також голова комісії повідомив, що на головного лісівника Волині заведено три кримінальні провадження, останнє з яких датоване 18 лютим цього року.

"Мені дуже дивно, що його до цих пір тримають на цій посаді […] Нам прийшов лист, що його не будуть призначати. Але я так розумію, що його хтось дуже добре "кришує". Треба, щоб та криша трохи потекла", – заявив Вітів.

У результаті, члени комісії вирішили створити заяву щодо неправомірних дій тимчасового виконувача обов'язків начальника Волинського обласного Управління лісомисливського господарства Кватирка і надіслати її керівникові Державного агенства лісових ресурсів України Олександру Ковальчукові.

Надрукувати
мітки:
коментарів