Поділитись:

Білецький пояснив, чому прогулює засідання Ради

Субота, 04 серпня 2018, 14:05

Народний депутат Андрій Білецький, відповідаючи на запитання про відвідування засідань Верховної Ради під час гутірки на фестивалі "Бандерштат" у Луцьку, зазначив, що використав максимально мандат на користь людей.

Відомо, що Андрій Білецький, керівник політичної партії "Національний корпус" та засновник "Азову", неодноразово потрапляв у рейтинги найбільших прогульників у Верховній Раді. Чому депутати, отримавши мандат у парламенті, не використовує його, запитав один із учасників фестивалю під час гутірки 4 серпня.

Білецький відповів, що нині вже не входить в 10 найбільших прогульників. Також пояснив, що, говорячи з виборцями, будучи кандидатом, не приховував, що повернеться на фронт. Що і зробив, звільнивши з "Азовом" 5 населений пунктів.

Тож не жалкує, що отримав мандат, оскільки вдалося вирішити понад тисячу питань ветеранів фронту військових підрозділів.

"Ви мені назвіть фракції, які б так повпливали і звільнили хоча б один населений пункт", – зазначив він.

Депутат зауваживв, що у парламенті питання законотворчості вирішуються за допомогою кулуарних домовленостей кількох фракцій. Натомість з його 30 законопроектів пройшов один в комітет і лежить понад рік в Верховній Раді. Вплив на законотворчість мають "договорняки коаліції", додав він.

"Моє завдання було використати мандат на користь фронту, солдатів, людей. Я його виконав в більшості своїй однозначно", – зазначив Білецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА "БАНДЕРШТАТІ" ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПОЕЗІЮ РЕВОЛЮЦІЇ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів