Поділитись:

Кримінальну справу проти екс-начальника Волинської митниці закрили

Четвер, 05 липня 2018, 11:20
Кримінальну справу проти екс-начальника Волинської митниці закрили

Кримінальну справу проти колишнього начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького закрили.

Про це у мережі Facebook написав адвокат Артур Мартиросян.

Нагадаємо: 19 серпня 2017 року прокуратура Волинської області затримала начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького, підозрюючи у вчиненні корупційних правопорушень. Підозру Кривіцькому оголошував особисто прокурор Волинської області Максим Киричук. Він же ініціював затримання начальника митниці.

З цього приводу правоохоронцями була організована прес-конференція, де про подробиці інциденту розповідав особисто заступник прокурора Волинської області Сергій Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПРАВА КРИВІЦЬКОГО. ПОДРОБИЦІ ВІД МИТНИКА

Луцький міськрайонний суд відмовив в задоволенні клопотання прокуратури Волинської області про арешт начальника митниці та відпустив його під особисте зобов'язання. Зі слів адвоката, після відмови судом в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою справа була відібрана в слідчих Киричука за неефективне розслідування та передана в слідчий відділ прокуратури Рівненської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

"Майже рік тривало слідство в данному проваджені, і от сьогодні (4 липня 2018 р., – К.) я отримав постанову про закриття кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б. та інших", – зазначається в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУНЧИК ПРОКОМЕНТУВАВ ЗАТРИМАННЯ НАЧАЛЬНИКА ВОЛИНСЬКОЇ МИТНИЦІ

Тепер захист очікує публічних вибачень від Максима Киричука та Сергія Єфремова. Також адвокат готує позови про відшкодування завданої шкоди та заяви про злочини, в яких "буде поставлено питання про притягнення Киричука М. та Єфремова С. до кримінальної відповідальності за фабрикування матеріалів кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б.".

Нагадаємо: вчора, 4 липня, начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького призначили виконувачем обов'язків заступника голови ДФС.

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
22 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024