Поділитись:

Керівникові волинської лікарні закидають будівництво особняка "не за доходами"

Середа, 10 лютого 2016, 10:29

В мережі опублікували світлини будинку, в якому, ймовірно, проживає головний лікар Волинської обласної дитячої лікарні Григорій Ващилін разом із громадянською дружиною Зінаїдою Гнатюк.

Таку інформацію оприлюднили активісти волинського осередку "Антикорупційного руху" Валентина Наливайченка на офіційній сторінці у Facebook.

Відтак "Антикорупційний рух" має на меті перевірити, за які кошти зводився будинок, адже пов'язують його появу з незавершеним будівництвом перинатального центру у Луцьку.

Нагадаємо, нещадавно з'явилася інформація про те, що головний лікар Волинської обласної дитячої лікарні Григорій Ващилін "просуває" власний бізнес у себе ж на роботі.

"Виявляється доступ до розподілу бюджетних коштів на будівництво (а це щороку були мільйони гривень) має Григорій Ващилін. Має та й має. Цей факт нікого б не здивував, якби не невеликий палац, що виріс в селі Липини на вулиці Богуна за якихось 800 метрів від лікарні. У цьому будинку він мешкає з громадянською дружиною Зінаїда Гнатюк і напевне ділянка оформлена на неї. У цьому будинку "ночує" позашляховик "Тойота Ленд Крузер", який можна бачити на парковці біля лікарні. Пересувається цим автомобілем Зінаїда Гнатюк", - зазначають активісти у повідомленні.

Наразі волинський осередок "Антикорупційного руху" направив запити в відповідні органи, аби отримати інформацію про власника ділянки, на якій стоїть будинок.

"Також звертаємося до волинян. Якщо Ви маєте інформацію про незаконні дії Григорія Ващиліна, надсилайте інформацію на електронну скриньку [email protected]", - наголошує рух у соцмережі.

Надрукувати
мітки:
коментарів