Поділитись:

Порошенко відвідав завод "Кромберг енд Шуберт"

Четвер, 27 жовтня 2016, 21:26

Під час робочої поїздки у Житомирську область Президент Петро Порошенко відвідав підприємство з іноземними інвестиціями "Кромберг енд Шуберт Україна", що виробляє електротехнічне та оптичне устаткування.

Про це повідомляє Адміністрація Президента.

Президент зазначив, що для захисту української держави дуже важливі реформи, спрямовані на створення привабливого інвестиційного клімату та залучення інвестицій.

"Ваше виробництво є фактом того, коли інвестор голосує доларом, гривнею, євро за українську незалежність та підтримує Україну", – сказав Петро Порошенко.

"Ключова людина в Україні – платник податків. І ми зробимо все, щоб захистити вас, працівників", – додав він.

Компанія "Кромберг енд Шуберт" розпочала свою роботу в Україні з міста Луцька у 2004 році. У Житомирській області підприємство започаткувало свою діяльність у 2015 році та на сьогодні реалізує інвестиційний проект з будівництва підприємства по виробництву електротехнічного та оптичного устаткування загальною вартістю 30 млн євро в с. Оліївка Житомирського району.

Продукція цього заводу постачається виробникам таких автомобільних марок як Audi, Volkswagen, Porsche тощо. На підприємстві працює близько 2 тис людей.

Надрукувати
мітки:
коментарів