Поділитись:

ProZorro перемогла в міжнародному конкурсі

Четвер, 19 травня 2016, 18:45

Українська система держзакупівель ProZorro стала символом "перемоги" в сфері реформ і вже встигла заощадити державі сотні мільйонів гривень.

Днями ця система перемогла і в буквальному сенсі: її відзначили в категорії "Державні закупівлі" на міжнародному конкурсі World Procurement Awards 2016, – інформує AIN.ua.

Як розповідає Максим Нефьодов, нагороду команді ProZorro вручили вчора в Лондоні. Українській системі вдалося обійти рішення від Міністерства юстиції Великобританії, департаменту освіти Австралії і Адміністрації президента США із закупівельними сервісом P200 – всі ці рішення, нарівні з українською системою, потрапили в шорт-лист конкурсу.

"Наше Євробачення ми в цьому році взяли", – пише він.

Раніше в Мінекономіки відзначали, що можлива перемога ProZorro стане першим випадком, коли розробка для державного сектора від України отримає всесвітнє визнання.

Конкурс World Procurement Awards – щорічна світова премія в сфері закупівель. Її вручають щорічно в декількох категоріях, серед яких "Кращий сервіс-провайдер закупівель", "Краща ініціатива щодо поставок", "Краща інновація" та інші.

Надрукувати
мітки:
коментарів