Поділитись:

Microsoft готує масштабне оновлення Windows 10

Понеділок, 03 вересня 2018, 21:04
Microsoft готує масштабне оновлення Windows 10

Windows 10 стане останньою операційною системою, оскільки компанія планує припинити збільшувати номери. Замість цього розробники займуться оновленням компонентів.

Завершальна версія ОС отримала назву October 2018 Update, вона відрізняється від своєї "попередниці" інноваційними оновленнями, – пише itechua.com.

На особливу увагу заслуговує новий хмарний буфер обміну, здатний синхронізуватися між різними пристроями. Крім того, іншу тему отримав "Провідник", який, за непідтвердженими відомостями, повинен потемніти, а також оновленню піддалися "Ножиці". Розробники також подбали про вдосконалення браузера Edge.

Оновлення Windows 10 презентували в ході виставки IFA-2018, що відбулася 31 серпня в Берліні. Тепер компанія Microsoft має намір оновлювати ОС тільки два рази на рік. Згідно з планами розробників, до перевірки рентабельності та ефективності роботи новинки перейдуть в перших числах жовтня, а потім її зможуть отримати звичайні користувачі.

Раніше стало відомо, що компанія подарувала користувачам Windows 10 можливість висловлювати свої почуття не тільки словами, а й смайликами. Найлегше нову функцію випробувати на сенсорній клавіатурі, однак вона буде доступна і для звичайної, потрібно лише підключити додаткові налаштування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MICROSOFT "ВБИВАЄ" WINDOWS 8

Надрукувати
мітки:
коментарів