Поділитись:

Волинська облспоживспілка може підняти орендну плату для підприємців

П'ятниця, 15 січня 2016, 18:40
Волинська облспоживспілка може підняти орендну плату для підприємців

Волинська облспоживспілка може підняти вартість плати за оренду для підприємців, торгові точки яких розміщені на Центральному та Завокзальному ринках на 25%.

Можливість підняття оренди для підприємців обговорювали на сесії Луцької міської ради 15 січня. Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев вважає, що підняття орендної плати Волинською облспоживспілкою для підприємців, дасть можливість ліквідувати частину Центрального ринку,розміщеного поблизу туристично-привабливого Замку Любарта, адже значній частині підприємців стане невигідно сплачувати таку оренду.

"Я розумію що вас не зовсім влаштовує те, що облспоживспілка збирається підняти вартість оренди для підприємців, але зовсім некоректно порівнювати вартість квадратного метра, який надає облспоживспілці міськрада, та метра квадратного, який орендують підприємці", - відповів Тарас Яковлев.

Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук, зазначив, що облспоживспілка бере із підприємців 60 гривень за квадратний метр, а в бюджет міста платить 6,3 гривні за квадратний метр.

Перший заступник міського голови сказав, що є прихильником зменшення ринків в місті, тому частину ринку в Луцьку все ж таки треба ліквідувати.

Надрукувати
мітки:
коментарів