Поділитись:

У Луцьку намагаються впорядкувати розміщення МАФів

Середа, 28 вересня 2016, 16:49
У Луцьку намагаються впорядкувати розміщення МАФів

У Луцьку не зможуть розробляти комплексні схеми щодо розміщення тимчасових споруд, оскільки депутати не підтримали відповідний проект рішення.

Комплексні схеми для 12 вулиць розробили за 4 місяці. Про це повідомив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко 28 вересня під час сесії Луцькради.

"Зараз відбувається створення ОСББ і багато тимчасових споруд розміщувались без врахування створення ОСББ. На Федорова є кіоск, який автоматично потрапляє на територію ОСББ, і люди проти", – розповів Сергій Григоренко.

Він додав, що розміщення в інтернеті комплексних схем дає можливість почути мешканців. МАФи, які будуть позначені на схемі жовтим кольором, із закінченням паспорту прив'язки встановлюватись там більше не будуть.

Депутат-"радикал" Сергій Була сказав, що фракція підтримає це питання, але МАФи не сплачують жодних платежів до місцевого бюджету, і з цим треба щось робити.

Сергій Григоренко пообіцяв таке рішення внести на голосування сесії до кінця 2016 року. Також він попросив підтримати проект рішення, пояснивши, що без цього не можна буде почати розробку нових комплексних схем і все лишиться, як є.

Однак проект рішення не прийняли навіть за основу.

Надрукувати
мітки:
коментарів