Поділитись:

Нічний клуб у Луцьку закрили до вересня

Четвер, 30 червня 2016, 18:47

Нічний клуб "Opera" закрили на два місяці. Причина такого рішення – масштабна реконструкція. Нині у приміщенні вже розпочались ремонтні роботи та демонтаж конструкцій.

Як розповіли "Таблоїду Волині", у закладі планують здивувати та потішити гостей.

Зі слів співвласника клубу Романа Хорзова, реконструкція відбувається лише у двоповерховому приміщенні клубу, літні тераси та караоке-ресторан працюють, не змінюючи звичного графіку.

У клубі кардинально планують змінити стиль та інтер'єр. Зміняться також традиційні для "Опери" кольри, щоправда у яких тонах тепер буде заклад поки не відомо.

Також Роман Хорзов розповів, що у закладі збільшиться кількість посадкових місць. Раніше їх було 300, скоро ж тут одночасно зможуть пригощатися 350 гостей. Це стане можливим завдяки реконструкції барної стійки та танцмайданчика.

Також обіцяють, що вдвічі збільшаться можливості звуку та значно покращиться обладнання для світлових шоу. Окрім того, перенесуть гардероб.

"Ми завжди беремо до уваги конструктивну критику й стараємося бути кращими для наших гостей", – каже Хорзов.

Оновлений заклад для гостей відкриють у кінці серпня чи на початку вересня, проте вже зараз анонсують, що перші тижні роботи стануть феєричними з несподіваними програмами та зірковими гостями. Про деталі стане відомо вже зовсім скоро.

Надрукувати
мітки:
коментарів