Поділитись:

Луцьк замінований: вибухівки не було

Неділя, 26 червня 2016, 10:33
Луцьк замінований: вибухівки не було

У Луцьку в підозрілому предметі вибухової речовини не виявили

Учора, 25 червня, близько 22:30 до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік багатоповерхівок на вулиці Годіюк виявлено підозрілий предмет. Спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП встановили, що вибухової речовини у підозрілому обєкті немає, – повідомляє Сектор комунікації ГУНП
у Волинській області

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції, спеціалісти вибухотехніки, працівники Управління патрульної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Співробітники патрульної поліції забезпечили охорону місця події. Вибухотехніки провели спеціальні заходи й за допомогою роботизованої гідрогармати знищили підозрілий предмет. Встановили, що вибухової речовини у ньому не було. Загрози життю та здоров'я громадян не має.

Поліція також з'ясувала, що підозрілим предметом виявився невдалий учнівський винахід. 15-річний місцевий школяр намагався сконструювати автоматичний пристрій для розбризкування рідин. Однак, експеримент не вдався й учень відніс конструкцію з кількох банок з дротиками до смітника. Пильні громадяни звернули увагу на підозрілу конструкцію й зателефонували на лінію екстреного виклику поліції "102".

Відомості за фактом поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєнні правопорушення та інші події.

Надрукувати
мітки:
коментарів