Поділитись:

Луцькрада вимагає в Авакова "присікти" наркоторгівлю

Середа, 27 квітня 2016, 12:25
Луцькрада вимагає в Авакова

Депутат Луцькради Андрій Покровський підготував звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою вирішити проблему щодо продажу наркотиків через інтернет.

Андрій Покровський хоче організувати масштабну антирекламу наркотиків, а також залучити спеціалістів, які розкажуть молоді про шкідливість вживання наркотичних засобів. Про це він розповів під час сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Андрій Покровський попросив колег підтримати його звернення до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо заходів, спрямованих на боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів через інтернет.

"Інтернет доступний кожному, але, на жаль, не всі використовують його за призначенням. Мене дуже збентежили журналістські розслідування, з яких стало відомо, що через мережу можна купити наркотики. Правоохоронні органи не мають можливості боротись з цією проблемою, тому я вирішив звернутись до міністра, щоб на законодавчому рівні розпочати вирішення цієї проблеми. Особисто я зі своєю командою планую розпочати масштабну боротьбу проти наркотиків – це їхня антиреклама та поширення інформації серед молоді про шкідливість наркотиків. Можливо, це буде громадська організація, яка також буде боротись з розповсюдженням наркотиків", – сказав Андрій Покровський.

Депутат Луцькради Ігор Поліщук сказав, що повністю підтримує проект рішення, оскільки в місті варто більше уваги приділяти пропаганді здорового способу життя.

Проект рішення підтримали 40 депутатів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗОЛОТІ ЧАСИ "БАРИГ": ЯК ПРАЦЮЄ РИНОК НАРКОТОРГІВЛІ НА ВОЛИНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів