Поділитись:

Екс-голова волинської "Солідарності" натякнув, хто буде його наступником

Середа, 05 вересня 2018, 10:50

Екс-голова Волинської територіальної організації Партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк, який 3 вересня склав повноваження, натякнув, хто стане його наступником.

Про це він розповів у ексклюзивному коментарі ІА "Конкурент".

"Буде зібрана конференція і статутом партії передбачено, що конференція на своєму засіданні розглядає ряд питань. В тому числі і обрання керівного складу – голова, рада й інші керівні органи партії. Тому, я думаю, що ближчим часом конференція Волинської територіальної організації збереться і вибере наступника", – зауважив Романюк.

Також додав, що хоче, аби це була людина щиро вболівала і переживала за цю справу.

"Я розумію, що сьогодні це питання багатьох цікавить. Тому скажу, що наступником не може бути людина, яка не орієнтується в політиці. Має однозначно орієнтуватися в політичних рухах і справах. Має користуватися й авторитетом, повагою", – пояснив Роман Романюк та додав, що це питання скоро вирішиться.

"Не може в цей нелегкий політичний час лідируюча політична сила, президентська політична сила залишатися без голови. Я вірю, що це буде в найкоротший час", – підсумував екс-голова волинської "Солідарності".

Нагадаємо, що Роман Романюк був від початку створення "Солідарності" на Волині та покинув головування через професійну діяльність. Наразі він є директором Волинського обласного центру зайнятості.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: РОМАН РОМАНЮК СКЛАВ ПОВНОВАЖЕННЯ ГОЛОВИ ВОЛИНСЬКОЇ "БПП "СОЛІДАРНІСТЬ"

Надрукувати
мітки:
коментарів