Поділитись:

Луцькі тролейбуси поїдуть у Херсон

Середа, 01 серпня 2018, 16:20

До кінця 2018 року в Херсон відправлять чотири нових 12-метрових тролейбуси ДП "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс".

Про це повідомляється на сайті корпорації.

МКП "Херсонелектротранс" у червні 2018 року оголосило тендер на закупівлю чотирьох нових 12-ти метрових тролейбусів. Участь у тендері брали 4 підприємства, але, як стало відомо 31 липня, характеристики та цінова пропозиція ДП "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс" була визнана найкращою.

Відповідно до вимог тендеру, ці тролейбуси мають бути поставлені до кінця 2018 року. При виробництві тролейбусів підприємство буде використовувати українські та європейські комплектуючі, але в пріоритеті будуть вітчизняні аналоги.

Ще у листопаді минулого року ДП "АСЗ № 1" АТ "АК "Богдан Моторс" поставило у місто Херсон чотири тролейбуси "Богдан Т70117".

Тролейбус "Богдан Т70117", який поїде у Херсон, – це 12-метровий міський транспортний засіб, загальною пасажиромісткістю 105 осіб (з них 34 місця для сидіння). Також він пристосований для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями і має низький рівень підлоги.

Згідно з умовами тендеру та з метою забезпечення якісної роботи електротранспорту, працівники ДП "АСЗ № 1" АТ "АК "Богдан Моторс" організують навчання для працівників МКП "Херсонелектротранс" з питань експлуатації, технічного обслуговування та ремонту нового типу тролейбуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У КРЕМЕНЧУЦІ ОБКАТУЮТЬ ЛУЦЬКІ ТРОЛЕЙБУСИ

Надрукувати
мітки:
коментарів