Поділитись:

Судили крадія шуб та чобіт з ринків Луцька

Понеділок, 02 липня 2018, 20:00
Судили крадія шуб та чобіт з ринків Луцька

Луцький міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який грабував контейнери на Завокзальному ринку та магазинчик біля Старого ринку. Підсудний вже неодноразово був у місцях позбавлення волі. У листопаді 2017 року він розрізав металевий контейнер та викрав хутряний одяг на суму в понад 71 тисячу гривень. А саме шуби та дублянки.

Пізніше, у новорічну ніч, він обікрав ще один контейнер. Звідти виніс шкіряні чоботи та туфлі, загальна сума збитків становить майже 30 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНИН СЯДЕ ЗА ҐРАТИ ЗА КРАДІЖКУ З ПІДПРИЄМСТВА І НАПАД НА "ТОВАРИША"

А вже в ніч на Водохреще чоловік обікрав магазин біля Центрального ринку, вкравши мобільні телефони, чохли на загальну суму у понад 27 тисяч гривень.

30 січня він змінив місце злочину, перейшовши до ринку "Пасаж", що біля ТЦ "Караван2. Тут украв каву, блендер, колонки з саб-буфером, фільтри-пакети для чаю на загальну суму в 14,4 тисяч гривень. А до того, він незаконно заволодів чужим паспортом, який підробив. У суді крадій розкаювався та просив суворо не карати. У нього наявні психічні та поведінкові розлади внаслідок поєднаного вживання наркотичних (канабіс, опіоїди) та використання інших психоактивних речовин (стимулятори-амфетамін). На утриманні у чоловіка перебуває одна малолітня дитина, матір-пенсіонерка похилого віку.

Суд визнав чоловіка винним та засудив до позбавлення волі на строк у три роки та 6 місяців.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: СЕРІЙНОГО КРАДІЯ З ПРИЛУЦЬКИХ САДИБ ЗАСУДИЛИ

Надрукувати
мітки:
коментарів