Поділитись:

Небуденна реальність житлового комплексу "Яровиця"*

Вівторок, 26 червня 2018, 08:00
 Небуденна реальність житлового комплексу «Яровиця»*

Створюючи "Яровицю", команда подбали про те, щоб мешканці будинку відчували затишок не лише вдома, а й на території навколо будинку, тому що комфорт не обмежується квартирою чи під'їздом.

Мета команди "Яровиці" – створити максимально небуденну реальність житлового комплексу.

Благоустрій "Яровиці" виконано за останніми тенденціями ландшафтного дизайну. Детально пропрацьовано наповнення та зв'язок функціональних зон дитячого та дорослого відпочинку, спортивної зони. Створені справді комфортні умови для проживання мешканців комплексу.

Вуличний простір належить пішоходам (нагадуємо про великий підземний паркінг), вздовж тротуарів – зелені зони з кущів та дерев, на подвір'ї встановлені зручні лави та сучасні велопарковки. Індивідуальності та витонченості додають арт-інсталяції з металу та каменю. У темний час доби комплекс освітлюється яскравим рівномірним світлом.

Особлива гордість "Яровиці" – дитячі та спортивні майданчики. Ми дуже ретельно підбирали партнерів для облаштування дитячої та спортивної території. Основними критеріями були: естетичний вигляд обладнання, тривалий термін використання та безпека.

Унікальність практичних рішень та естетична складова благоустрою "Яровиці" створюють житло нового покоління, з яким не доведеться іти на компроміси, яким нарешті можна насолоджуватись.

Надрукувати
мітки:
коментарів