Поділитись:

"Першого вересня мусимо її здати", – Савченко про луцьку школу №27

П'ятниця, 08 червня 2018, 13:40

Аби вирішити питання з нестачею коштів на придбання обладнання для школи № 27 у місті Луцьку, голова облдержадміністрації Олександр Савченко провів чергову нараду. До наради приєднався і голова обласної ради Ігор Палиця.

Про це повідомляє відділ інформаційної політик ОДА.

Нагадаємо, що будівництво 27-ої школи в 55-му мікрорайоні м. Луцька розпочалося ще в 2011 році. Загальна кошторисна вартість проекту становить більше 90 млн грн. На даний час профінансовано більше 70 млн грн. Ще 10 мільйонів гривень виділила Луцька міська рада. То ж для завершення будівництва та придбання устаткування необхідно ще близько 23 млн грн.

За попередньою інформацією, близько 5 млн грн на 27-му школу виділять із Державного фонду регіонального розвитку. Решту суму планують залучити з субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток області, або ж, як варіант, – із цільової субвенції на область в розмірі 170 млн грн.

"Першого вересня ми повинні її здати", – наголосив Савченко.

До слова, глобальний проект розбудови соціальної інфраструктури 55 мікрорайону міста Луцька, за початковим задумом, складався із трьох черг. Перша – садочок. Дошкільний навчальний заклад № 40 "Дивосвіт" функціонує з кінця грудня 2012 року. Друга – школа, там наразі тривають роботи з благоустрою. Остання ж – третя черга – сучасний спортивний комплекс, аналогів якому немає в області. Однак, через брак фінансування його будівництво так і не розпочали.

Надрукувати
мітки:
коментарів