Поділитись:

У Луцьку невідомий погрожував підірвати відділення "ПриватБанку". ФОТО

П'ятниця, 18 березня 2016, 10:26

Оновллено о 10:56

Близько 9:30 у луцькому відділенні "Приватбанк", що на Кравчука 32а, невідомий чоловік з гранатою зайшов у відділення та погрожував всіх підірвати.

За інформацією джерела видання "ВолиньPost", чоловік мав із собою гранату, якою погрожував працівникам банківської установи.

Наразі, біля відділення банку знаходяться правоохоронці, вони вже вивели чоловіка з приміщення. Він – громадянин Білорусі.

Як повідомили поліцейські, які прибули на виклик, чоловік зірвав сигналізацію в приміщенні банку та почав кричати. Працівниця банку нібито чула, що від погрожував що всіх підірве. Чоловік стверджує, що йому чулися голоси.

Охорона банку перешкоджає журналістам, мовляв, вони заважають роботі їхної служби безпеки.

Зараз лікарі "швидкої" оглядають поренену ногу дебошира. Чоловік голосно лається і вимагає горілки. Зараз його везтимуть в наркодинспер. Запевняє що алкоголь не вживав, лише коноплю.

Як повідомила прес-секретар патрульних поліцейських Луцька Ольга Бузулук, на лінію 102 надійшов виклик про пожежу в будинку на Кравчука, 32а. Коли на місце прибули патрульні, то побачили, що дим іде не з будинку, а з приміщення де знаходиться "Приватбанк".

"Цей чоловік зачинився всередині приміщення і погрожував, що в нього є граната", – розповідає Ольга Бузулук.

Спочатку з ним спілкувався лише працівник охорони банку, який виманив дебошира на вулицю, де патрульні одягли на чоловіка кайданки.

"На щастя, в чоловіка не було ніякої зброї, лише в одній руці в нього була ганчірка, а в іншій - вогнегасник", – повідомляє Ольга Бузулук. Додає, що алкоголю в крові дебошира не виявили, зате є підозра на наркотичне сп'яніння.

Надрукувати
мітки:
коментарів