Поділитись:

LEGO та мультиборди зроблять навчання цікавим, – лідерка руху "Свідомі"

Неділя, 25 березня 2018, 17:01

Лідерка Громадянського руху "Свідомі" Христина Назар переконана, що такі речі, як-от LEGO чи мультиборди, допожуть дітям опановувати матеріал інтерактивно, цікаво та наочно.

Вона сподівається, що в майбутньому таке навчання стане нормою як для учнів, так і для вчителів, – написала Христина у Facebook.

"Дуже добре, що освітня система змінюється. Хоч успіхи використання цих конструкторів відстежити неможливо і не відомо, чи стануть вундеркіндами, винахідниками та медалістами саме ті діти, які працюватимуть з цими матеріалами, я впевнена, що інновації у навчальному процесі тільки покращать засвоєння отриманої інформації під час уроку", – зазначила учасниця руху "Свідомі".

З її слів, LEGO та мультиборди – це якраз ті прилади, які допомагають дітям опановувати матеріал інтерактивно, цікаво та наочно. При цьому вчителі матимуть більше можливостей застосовувати пошукові методи навчання, стимулювати дітей до навчання у більш цікавий та належний спосіб.

"З кожним днем переконуюсь, що якісна освіта в XXI столітті можлива лише за умови використання додаткових інноваційних технологій", – зазначила вона.

Нагадаємо: усі перші класи в Україні, що навчатимуться з 1 вересня 2018 року, безкоштовно отримають набори LEGO. Відповідний Меморандум про взаєморозуміння було підписано між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation.

А учні Луцької спеціалізованої школи № 1 відтепер зможуть навчатися, використовуючи сучасну інтерактивну панель – MultiBoard. Крім того, голови піклувальних рад луцьких шкіл просять місцеву владу передбачити кошти для закупівлі сучасних інтерактивних панелей "Multiboard" для інших шкіл.

Надрукувати
мітки:
коментарів