Поділитись:

Інцидент зі стріляниною в Луцьку могли "зрежисувати", – активіст

Середа, 09 березня 2016, 10:40
Інцидент зі стріляниною в Луцьку могли «зрежисувати», – активіст

Громадський активіст і волонтер Олексій Сіхуралідзе припускає, що інцидент з Віктором Вальчуком, який атестував поліцію Волині, міг бути зрежисованим.

"Віктор Вальчук отримував погрози смсками і телефоном весь час, поки працював поруч зі мною в комісії. На Вітю таки напали. Він здійсніив два постріли в гору з пневмата. На жаль, був нетверезий", – стверджує активіст на своєму фейсбуці за інформацією видання Волинське Агентство Розслідувань.

"Відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Від 3 до 7 років. Здається мені, що той розголос і ті акценти, що надають цій справі свідчать про те, що напад на Вітю був зрежисований саме, щоб кинути тінь на роботу ВСІЄЇ атестації поліції на Волині", – висловився він.

Нагадаємо, 5 березня Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинив стрілянину біля супермаркету "Вопак" на Київському майдані в Луцьку. Активіст підозрював, що на нього можуть напасти. Вальчука затримала поліція.

Поліція незабаром оприлюднила коментар з приводу інциденту.

Невдовзі звернення написали представники "Самооборони Волині", які зазначали, що Вальчук не є членом їхньої організації, і що формування не видавало йому зброї.

Надрукувати
мітки:
коментарів