Поділитись:

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Вівторок, 28 листопада 2017, 21:00
Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

"Якого біса? – промайнуло в голові. – Хто робить це неподобство?". Надворі була п'ятниця, 17 листопада, а на годиннику – 7 ранку, коли телеведуча Галина Падалко своїм дзвінком загнала мене в глухий кут.

"Привіт, я вже вибігла. Перетнемося в парку?" – запитала вона.

"Еммм, ну… Перетелефоную, зв'язок поганий", – відповів я.

День, про який ми домовлялися доволі давно, настав надто несподівано й завдав мені потужного удару "по печінці". Прокидатися так рано та ще й кудись бігти – надто небезпечне та складне завдання для людини з моїм ритмом та стилем життя. Проте вибору не було, і я почав викручуватися.

"В мене тут дещо пішло не за планом. Давай вже в універі зустрінемося, а там щось придумаємо", – написав я ще одну смс і знову заснув.

Близько 9-ї ранку Галина почала телефонувати мені та запитувати, чи я вже зібрався.

"Давай поїдемо разом, я йду до зупинки", – казала вона.

Але я ще раз показав себе з поганої сторони, "начесавши" три гори виправдань та сказавши, що буду вчасно, але своїм ходом.

Насправді це мені майже вдалося і до навчального корпусу Луцького національного технічного університету я приїхав лише з 7-хвилинним спізненням.

***

Раніше Галина Падалко навчалася  в СНУ. Тепер вона обличчя луцького «політеху»Раніше Галина Падалко навчалася в СНУ. Тепер вона обличчя луцького «політеху»

"Дивись, яка в нас крута кафедра", – каже Галина, поки я фотографую її на фоні реально дуже класної вивіски "Computer Technology Departament".

Раніше Падалко навчалася в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Дівчина дуже здібна до математики та точних наук й навіть деякий час викладала дітям у школі.

Під час пари Галина разом зі своєю викладачкою Наталією Олексів готується до практичного завдання, яке полягатиме в підготовці та захисті проекту, створеного за допомогою однієї з навчальних платформ.

Читайте також: НА РОБОТІ З ГУБЕРНАТОРОМ ВОЛИНІ, АБО ОДИН ДЕНЬ З ВОЛОДИМИРОМ ГУНЧИКОМ (ФОТО)

"Добре готуйтеся. Будете змагатися з іншими студентами, захищаючи свій проект", – каже пані науковець та відпускає нас продовжувати свій маршрут.

Викладачка Наталія Олексів закликала Галину серйозно готуватися до захисту проектуВикладачка Наталія Олексів закликала Галину серйозно готуватися до захисту проекту

На годиннику близько 11-ї. Зрізаючи дорогу дворами, прямуємо на автобусну зупинку, де майже відразу сідаємо у тролейбус. Дорогою Галя розповідає про останню подорож до Івано-Франківська, яку вона здійснила разом із режисеркою ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" Вікторією Поліщук, та екстренно намагається знайти візажиста для підготовки до ефіру.

"В Івано-Франківську ми були у музеї, в якому нам дали сертифікат за те, що ми його відвідали. Ніби на якійсь політичній школі чи курсах", – з посмішкою пригадує вона.

Зазвичай Галя користується громадським транспортомЗазвичай Галя користується громадським транспортом

Наступна наша зупинка – офіс Громадянського руху "Свідомі". Тут на Галину чекає політичний аналітик Михайло Наход, з яким вони упродовж години працюватимуть над концепцією та майбутніми заходами "Школи свідомого громадянина".

Галина Падалко та Михайло Наход думають над майбутніми заходами, які відбудуться в рамках «Школи свідомого громадянина»Галина Падалко та Михайло Наход думають над майбутніми заходами, які відбудуться в рамках «Школи свідомого громадянина»

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Поки вони працювали, я заважав іншим активістам "СВІДОМИх" виконувати свою роботу: допікав питанням про те, чому вони не палять, перевертав стенд та постійно "клянчив" щось у подарунок.

Так час пройшов швидше, і згодом ми вже сиділи в Ring DJ CAFE, де Галя замовила борщ, а я – бургер.

"Ееее. Я теж хочу бургер!" – запанікувала вона, проте забула про це, посмакувавши чудовим борщем.

На обід: бургери для Руслана Пилипчука та...На обід: бургери для Руслана Пилипчука та...

...борщ для Галі Падалко...борщ для Галі Падалко

Добряче поївши, ми почали поспішати до студії "PravdaPro", де на нас чекав (хоча, може, й ні) режисер "Протилежного погляду" Сергій Шараєвський. Тему на п'ятницю, 17 листопада, обрали доволі складну: тарифи. І Галина дуже скрупульозно готувалася до вечірнього ефіру.

"Поїдемо на таксі", – каже вона та сідає в автомобіль служби таксі "Чумак".

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Сама поїздка виявилася зовсім спокійною, проте, коли настав час розраховуватися, водій спровокував ведучу на скандал.

"З вас 50 гривень", – сказав він.

"А не забагато? Ви навіть лічильника не увімкнули. Чому, до речі?" – запитала Галя.

"Емммм... Підняли тарифи, це нормально, така зараз ціна", – почав "крутитися" водій.

Галина не здалася і почала далі дискутувати з таксистом, який з суперечки почав переходити на відверте хамство та брехню:

"Купиш собі нову машину і будеш гримати дверима! Поняла мене? Поняла?"

Таксист, який не вмикає лічильника та хамить!Таксист, який не вмикає лічильника та хамить!

Довелося докласти чимало зусиль та застосовувати вишуканий дипломатичний стиль, щоб переконати Галю не заводитися та не телефонувати в службу таксі скандалити:

"В нас на це зараз немає часу, Сергій чекає, ефір, "Луцьктепло".

"Галя прийшла!!!" – гучно почав вітати гостей оператор Юрій Ребрик.

Цей кремезний чоловік – величезне скупчення добірного гумору, позитиву та таланту. Колись він знімав та фотографував мій випускний у школі та постійно казав, щоб я не дивився з-під лоба. Тепер же він говорить, що я відбираю його хліб. Хоча ні, вже не говорить.

Велетень, гуморист та найкращий в світі оператор - Юрій РебрикВелетень, гуморист та найкращий в світі оператор - Юрій Ребрик

"Юра, а це хто сушену рибу їсть?" – питаю я.

"А вона не сушена, а печена", – відповідає він.

"То Юра мені приніс", – згодом скаже Сергій Шараєвський.

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Переповідати те, як ми вичитували сценарій та обговорювали деякі нюанси вечірнього ефіру, сенсу особливого не бачу, тому резюмую цей етап нашого дня фотографією Галини з Сергієм та переношу нас до наступної локації: "Cloud7Service" в "Промені", де ведуча обиратиме одяг, в якому сьогодні з'явиться перед телеглядачами.

Ліворуч від Галини, надсерйозний, дуже суворий і добрий водночас - режисер Сергій ШараєвськийЛіворуч від Галини, надсерйозний, дуже суворий і добрий водночас - режисер Сергій Шараєвський

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

В "Промені" Галина Падалко справилася аж надто швидко, й це дало нам змогу трішки погуляти та поговорити про щось, не пов'язане з роботою. Я й не помітив, як наша розмова затягнулася майже на півтори години.

"Слухай, а ми ще не запізнюємося?" – зауважив я, поглянувши на годинник та спровокувавши Галю телефонувати до косметолога.

Наступна година стала для дівчини справжнім пеклом та грандіозним зовнішнім перетворенням.

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

"Русланчику, ти зараз побачиш просто незабутню картину", – сказала Галя в перервах між муками.

"О так, це буде яскрава маска", – додала спеціалістка, що завдала цих благородних мук Галі.

Картина й справді вийшла дивовижною, а коментарі тут зайві. Подякуємо лишень Галі за те, що дозволяє так близько з собою знайомитися.

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

В цьому чарівному образі Галина перебувала упродовж 40 хвилин, і я скористався отриманим часом, щоб трішки відійти в сторону та вирішити свої особисті нагальні справи. Не готовий сказати, що саме передувало цьому, але наступним кадром я бачу скажену Галю, яка біжить за тролейбусом з криками, що на таксі вона більше не поїде.

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Поступово наш день з Галиною Падалко почав добігати кінця. Півтори години ми провели за напруженою підготовкою та детальним вивченням сценарію.

Благо, значно скрасила цей період кав'ярня CoffeeMANIA, де я "поховав" у своєму бездонному шлунку ще один смачнючий бургер, а Галя повечеряла салатом та десертом з соком.

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Після 18-ї години Галина нарешті згадала, що більшість її друзів та одногрупників у цей час активно святкують День студента, поки вона сидить в гримерці та піарить сьогоднішній ефір через пряму трансляцію у "Facebook". Макіяж для ведучої робить Аліна, яка, попри всі складнощі, змогла приїхати та виконати свою роботу на відмінно.

Візажистка Аліна, незважаючи на всі складнощі, підготували Галю до ефіру!Візажистка Аліна, незважаючи на всі складнощі, підготували Галю до ефіру!

Згодом приходить Сергій Шараєвський, звинувачує мене у тому, що я весь день "прохалявив" з Галею, та йде керувати виставленням світла у студії. Галя сміється та співає, а я чіпляюся до Вікторії Поліщук та розповідаю їй про психоделічність її рюкзака.

Читайте також: НА РОБОТІ З НАРДЕПОМ: ОДИН ДЕНЬ З ІГОРЕМ ГУЗЕМ (ФОТО)

Коли на годиннику вже 19-та, я розумію, що сьогоднішній день пролетів швидко, наче пташка, що "підсіла" на стимулятори.

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

"А ти думав, що лише Руслан Пилипчук живе в ритмі скаженого пса?" – подумав я та пішов привітатися зі Святославом Кравчуком (депутат Волинської обласної ради), який сьогодні буде створювати опозицію в студії для директорки "Луцьктепла" Валентини Малютіної.

***

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Додому я повертався вже самотужки. Дуже хотілося їсти та спати, проте я ще досить довго не "відрубався", займаючись невідомо чим.

Зранку Галя прислала кілька фотографій з ефіру та після нього. Вчора вона трішки переживала, що проведе, ймовірно, останній для себе День студента, обговорюючи тарифи.

Проте саме це й відрізняє Галину від інших: вона готова йти тернистим шляхом, створюючи собі труднощі та постійно шукаючи пригоди. Цим вона нагадує Великих людей, цим вона близька мені, це принесе їй великий успіх.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
15:02
16 квітня 2024
23:07
13 лютого 2024
11:33
20 січня 2024
16:47
04 січня 2024
31 грудня 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
12:44
08 листопада 2023