Поділитись:

Новий луцький "Промінь" зсередини (фото)

Четвер, 24 серпня 2017, 17:25

У Луцьку відбулося довгоочікуване відкриття сучасного розважального центру "Промінь".

Урочисте перерізання стрічки провели у четвер, 24 серпня, в День Незалежності України. Разом із багатьма сотнями лучан роздивитися новенький "Промінь" зсередини вирішило й ділове видання Волині "Конкурент".

Перший поверх зустріне вас найголовнішим – надсучасним кінотеатром "Multiplex", який може вмістити майже 1 000 глядачів. Також тут діятиме концертна зала на 769 місць, яка прийматиме топ-зірок.

Окрім того, на першому поверсі розміщено простір, де кожна дівчина може стати королевою краси. Тут можна брати сукні на прокат та організовувати фотосесії. Також внизу ви зможете попити смачної кави.

Другий поверх – це країна дітей, яка називається "Смугастий носоріг". Тут працює майстерня краси для дітей, студія розвитку талантів, ігрова зона з лабіринтами, автоматами, дитячими будинками та Music Hall. Підкріпитися батьки та діти мають змогу у кафе "Чорничне", де всі страви приготовані за чарівними рецептами Смугастого носорога.

Третій поверх – місце для дорослих розваг. Тут розташовано найбільшу в Західній Україні кіберспортивну арену "Force Arena" (50 потужних комп'ютерів, величезні екрани, академія кіберспорту із відомими тренерами) та клуб більярду й боулінгу ""George's club" (цілодобова боулінг-зона із 8-ми доріжок, 7-ми більярдних столів та кафе).

Четвертий поверх перетворено на фуд-корт, який зможе вразити та задовільнити смаки будь-кого. Тут на вас чекають страви української, грузинської, японської та італійської кухонь. Інтер'єр оформлено таким чином, ніби ви потрапили на площу посеред Нью-Йорка.

Родзинкою вершини "Променя" є тераса, з якої відкривається неймовірний вигляд на місто з променем у серці!

Надрукувати
мітки:
коментарів